Toukokuu suljettu. Ryhmät yhteydenotto spostiin: tahko@skimac.fi Avaamme kesäkauteen 3.6.2024 klo: 10.00.
SkiMac Tahko logo

VUOKRAA VÄLINEET KESÄ- JA TALVIAKTIVITEETTEIHIN

SkiMac Tirol on palveleva
vuokraamo Tahkolla

SkiMac Tirol Tahko on täyden palvelun vuokraamo kesällä ja talvella. Palvelualtis ja koulutettu henkilökuntamme opastaa valitsemaan sopivat välineet niin aloitteleville kuin kokeneillekin laskijoille. Suuren välinekapasiteetin ansiosta voimme palvella suuretkin ryhmät nopeasti. Kesäkaudella vuokraamme myös maastopyörät ja täysjoustosähköpyörät, sekä SUP-laudat ja kanootit. Myös lumisille pyöräpoluille löytyy meiltä tasokasta kalustoa – sähköavustuksella ja ilman. Voit maksaa vuokrauksen myös liikuntaeduilla (Edenred, ePassi, Eazybreak, TyKy ja Smartum).

Laskettelusuksien
vuokraus Tahkolla

Vuokraamme laskettelusukset kaikille vasta-alkajista PRO-laskijoihin. Helposti lähestyttävien yleissuksien lisäksi tarjoamme kisakireät alppisukset, sekä New School -laskijoille laadukkaat Twintip-sukset. Kysy neuvoa asiantuntevalta henkilökunnaltamme mikä suksi sopii parhaiten laskutyylillesi ja tavoitteillesi. Löydät lisätietoa sopivien välineiden valinnasta myös tämän sivun alaosan UKK-osiosta. Voit katsoa lasketteluvälineiden vuokrahinnaston klikkaamalla tästä.

Voit kirjautua ennakkoon jo meidän järjestelmään ja säästää aikaa/hikeä vuokraamossa. Siirry kirjautumiseen klikkaamalla alapuolen painiketta.

PRO-sukset

PRO-valikoimastamme löydät uusimmat rocker-sukset, monipuoliset all-mountain -sukset, sekä kisakireät erikois- ja suurpujottelusukset. Pro-suksien kunto on ammattihuoltomme ansiosta aina huippuluokkaa. Näiden suksien hintaryhmä on aina sama, joten voit vuokra-ajallasi kokeilla erilaisia malleja löytääksesi itsellesi oman unelmaparin!

Yleissukset

Vuokraamomme yleisimmin käytetty suksimalli Fischer Pro MTN on suunniteltu erityisesti vuokraamokäyttöön. Suksen suurpujottelumainen kääntösäde ja löysähkö kiertojäykkyys tekevät laskemisesta helppoa aloittelijoille. Nämä sukset soveltuvat turvalliseksi vaihtoehdoksi useimmille laskijoille.

Twintip-sukset

New School -laskijoille vuokraamomme tarjoaa vauhdikkaat ja kestävät Fischerin Twintip-sukset. Twintip-valikoimamme käsittää Fischerin Guru-, Maven-, Stunner Jr- ja Prodigy Jr -mallistojen sukset. Suksien pituudet ovat välillä 135 – 167 cm.

Laskettelumonot

Laadukkaat Fischer -alppihiihtokengät on suunniteltu erityisesti vuokraamokäyttöön. Monon kestävät materiaalit ja monipuoliset säädöt tekevät laskupäivästä miellyttävän. Muistathan että laskettelukengän tulee olla täsmälleen jalkateräsi mittainen, jottei jalka pääse liikkumaan kengän sisällä. Kengän koot: EUR 25 – 50.

Kypärät ja sauvat

Toimimme turvallisuus edellä ja tarjoamme suksi- tai lautapaketin vuokraajalle laadukkaan Giron kypärän samaan hintaan. Sauvoissa luotamme uusiin One Wayn alppimalliston sauvoihin. Valikoimistamme löytyy myös PRO-tason laskettusauvat. Kypärät ja sauvat vuokrattavissa myös erikseen.

Lumilaudan
vuokraus Tahkolla

Löydät vuokraamostamme laadukkaat Burtonin lumilaudat, lumilautakengät ja -siteet. Kaikki lautamme ovat ns. directional-lautoja, joiden laskuominaisuudet ovat ihanteelliset laskijalle, joka laskee yleensä aina sama jalka edellä. Kysy neuvoa asiantuntevalta henkilökunnaltamme mikä lumilauta sopii parhaiten sinun laskutyylillesi. Löydät lisätietoa sopivien välineiden valinnasta myös tämän sivun alaosan UKK-osiosta. Voit katsoa lasketteluvälineiden vuokrahinnaston klikkaamalla tästä

Voit kirjautua ennakkoon jo meidän järjestelmään ja säästää aikaa/hikeä vuokraamossa. Siirry kirjautumiseen klikkaamalla alapuolen painiketta.

Lumilaudat

Luotamme laadukkaisiin Burtonin lumilautoihin. Lumilaudan tulee olla 15 – 25 cm laskijaa lyhyempi. Mitä lyhyempi lauta, sitä helpompi sillä on kääntyä, myös hiljaisessa vauhdissa. Lautojen pituudet: 80 cm – 167 cm

Lumilautakengät

Vuokraamomme käyttää Burtonin pehmeitä lumilautakenkiä. Huomioithan kenkää sovittaessa, että sen tulee olla jalkaan sopivan napakka, ettei jalkaterä pääse liikkumaan kengän sisällä. Kenkien koot: EUR 27 – 49.

Lumilautasiteet

Käytämme vuokraamokäytössä turvallisia ja helppokäyttöisiä Burton-lumilautasiteitä.

Maastohiihtosuksien
vuokraus Tahkolla

Voit vuokrata meiltä välineet myös Tahkon laduille, jotka lähtevät vain lyhyen kävelymatkan päässä vuokraamostamme. Vuokraamme maastohiihtovälineet perinteiseen ja vapaaseen tyyliin, aikuisille ja lapsille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan sinulle sopivimmat välineet, ja tarjoamme aina käyttöösi juuri voidellun suksiparin. Voit katsoa maastohiihtovälineiden vuokrahinnaston klikkaamalla tästä

Voit kirjautua ennakkoon jo meidän järjestelmään ja säästää aikaa/hikeä vuokraamossa. Siirry kirjautumiseen klikkaamalla alapuolen painiketta.

Perinteisen sukset

Vuokraamme perinteiseen hiihtotyyliin huippulaadukkaat Fischer Twin Skin Race -pitokarvasukset Turnamic-siteillä. Voitelemme sukset jokaiselle vuokraajalle kelin mukaisesti.

Luistelusukset

Vuokraamme vapaaseen hiihtotyyliin huippulaadukkaat Fischerin luisteluhiihtosukset Turnamic-siteillä. Voitelemme sukset jokaiselle vuokraajalle kelin mukaisesti.

Monot ja sauvat

Vuokraamme hyvin istuvat Fischer RC3 Classic- ja Skate-monot perinteiseen ja luisteluhiihtoon. Suksipakettiin kuuluu myös jäykät ja kevyet One Way-/Fischer-maastohiihtosauvat.

Maastopyörän ja sähköpyörän
vuokraus Tahkolla

Vuokraamme pyöriä ympärivuoden.
Talvisin löydät meiltä luomu fatbikejä sekä kesällä suuren valikoiman erilaisia maastopyöriä sähköavustuksella ja ilman!

Koe Tahkon luonto maastopyörän selässä – kesällä ja talvella! Voit katsoa polkupyörien vuokrahinnaston klikkaamalla tästä.

Sähkömaastopyörät

Sähkömaastopyörät merkeiltä Orbea sekä Prophete. Sähköpyöriä vuokrattavissa myös lapsille.

Maastopyörät

Maastopyörät Orbealta. Luomu fatit Konalta.

Vuokraus talvella

Vuokraamme pyöriä myös Tahkon talvipoluille – ota yhteyttä ja kysy lisää!

SUP-laudan ja
kanootin vuokraus Tahkolla

Nauti Tahkon vesistöistä suosituilla SUP-laudoilla tai perinteisemmillä kanooteilla! Pääset vesille heti vuokraamomme pihasta, jossa opastamme sinua välineiden käyttöön. Pelastusliivit kuuluvat vuokrahintaan. Voit katsoa välineiden vuokrahinnaston klikkaamalla tästä.

SUP-laudat

Kerää jengi kasaan ja lähde suppailemaan! Vuokraamostamme löytyy ilmatäytteisiä sekä kovia lautoja, joiden kantavuus on n.130kg. Melominen on helppoa, sopii koko perheelle. Hauska tapa nauttia auringosta tai tehdä kunnon hikitreeni, vaikka joogaten, Sup-laudan päällä.

Kanootit ja soutuveneet

Pakkaa eväät ja lähde melomaan kanootilla. Valikoimastamme löytyy 3-paikkaisia inkkarikanootteja sekä kaksi Päijänin uutta soutuvenettä, joilla aloittelijakin pärjää Syvärin vesistössä. Oiva retkipaikka löytyy lähistöltä Kammonluodolta, jossa voi uida ja paistaa vaikka makkarat.

VUOKRAAMON HINNASTO

Voit vuokrata välineet käyttöösi joko kolmeksi tunniksi tai koko päiväksi. Lisäksi tarjoamme vuokrauksen lisäpäivät ja rinteiden aukioloaikojen viimeiset kaksi tuntia alennettuun hintaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Pyörät

VUOKRA-AJAT: 3H / 6H / 24H / LISÄPÄIVÄ

Kaikkiin pyörävuokriin sisältyy pyöräilykypärä

SUP-laudat

VUOKRA-AJAT: 1H / 2H / 1 VRK / LISÄVRK

kanootit

VUOKRA-AJAT: 3H / 6H

Frisbeegolf

VUOKRA-AIKA: 1 PÄIVÄ

Lasketteluvälineet – Pro

VUOKRA-AJAT: 3H / 1PV / 2 VIIMEISTÄ TUNTIA JA MINI MOUNTAIN/ LISÄPÄIVÄ

Lasketteluvälineet – Lapset 0-11v

VUOKRA-AJAT: 3H / 1PV / 2 VIIMEISTÄ TUNTIA JA MINI MOUNTAIN / LISÄPÄIVÄ

Muut välineet rinteeseen

VUOKRA-AJAT: 3H / 1PV / 2 VIIMEISTÄ TUNTIA JA MINI MOUNTAIN / LISÄPÄIVÄ

Maastohiihtovälineet

VUOKRA-AJAT: 2H / 3H / 1PV / LISÄPÄIVÄ

USEIN KYSYTTYÄ

Vastauksia usein kysyttyihin välinevuokraukseen liittyviin kysymyksiin:

Kyllä voi! Liikunta- ja kulttuuriseteleistä meillä käy Edenred, ePassi, TyKy ja Smartum.

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole tiloja ottaa välineitä säilytykseen yön ajaksi.

Hissilippuja voit hankkia lipunmyyntipisteistä Tahkolahden pohjasta, tai Hiihtokoulun toimistolta, joka sijaitsee samassa rakennuksessa SkiMac Tirolin kanssa. Voit ostaa hissilippusi myös Tahko Mountainin verkkokaupasta osoitteesta tahkomountain.fi/store.

Kyllä voit! Voit maksaa vuokrauksen ennakkoon kun varaat välineet online-vuokraamostamme. Välineet voidaan maksaa paikan päällä palautuksen yhteydessä, sillä järjestelmämme laskee hinnan automaattisesti kun välineet palautetaan takaisin.

Omat tavarat voi jättää vuokraamossa sijaitsevalle hyllylle omalla vastuulla. Laskupäivän ajaksi omat kengät voi jättää vuokrattujen monojen paikalle hyllyyn.

Muistathan että olet vastuussa vuokraamistasi välineistä. Käsittele niitä siis kuin omiasi. Välineiden käyttäminen on sallittua ainoastaan niille tarkoitetuilla suorituspaikoilla. Mikäli välineet katoavat tai vahingoittuvat, olet velvollinen korvaamaan aiheutuneen vahingon tai katoamisen. Allekirjoittamalla välinevuokrasopimuksen sitoudut noudattamaan Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen välinevuokraamoiden sopimusehtoja.

Käteisen lisäksi välinevuokraukseen käyvät maksuvälineenä Debit- ja Credit-kortit; Visa Electron, Visa, Mastercard ja Diners Club. Liikuntaseteleistä Edenred, ePassi, TyKy ja Smartum käyvät myös välinevuokraukseen.

Jotta kengän laskuominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa, tulee kengän käytännössä tuntua suorassa seistessä aina ”aavistuksen pieneltä”. Oikeaoppisessa laskuasennossa nojataan eteenpäin, jolloin kantapää vetäytyy kengässä taaksepäin ja vapauttaa tällöin tilaa varpaille. Tärkeintä istuvuuden kanssa on, että kantapää ei pääse liikaa liikkumaan kengässä ylöspäin.