AVOINNA MESSILÄN RINTEIDEN AUKIOLOAIKOJEN MUKAISESTI, AVAUTUEN 30 MINUUTTIA ENNEN RINTEITÄ. OHEISESTA LINKISTÄ VOITTE TARKISTAA RINTEIDEN AUKIOLOAJAT: messila.fi/messilan-rinteet/rinnetiedot/paivittaiset-rinnetiedot
SkiMac Messilä logo

SKIMAC MESSILÄ ON SUKSIHUOLLON YKKÖNEN

SkiMac suksihuolto Messilässä

SkiMac suksihuolto Messilässä huoltaa laskettelusukset, lumilaudat ja maastohiihtosukset – ripeästi ja ammattitaidolla. Saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua, ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan välineillesi parhaiten sopivan huollon. Maailmanluokan suksihuoltomme pitää kunnia-asiana, että välineesi palaavat huollosta usein jopa paremmassa kunnossa kuin uutena.

Italialaisen Svecomin valmistama Delta Stone WC Evo on kuviokoneiden kuningas. Messilän kone on varustettu viimeisimmillä päivityksillä. Tähän laitteeseen luottavat useat suksitehtaat ja Maailman Cup suksihuoltajat. Käytämme huollossamme tasokkaita kotimaisia Vauhti Speed Wax -voiteita.

Saat huollon vastaanoton yhteydessä vastakuitin, jota näyttämällä luovutamme huolletut välineet takaisin. Voimme myös säilyttää välineitä huollon jälkeen muutaman päivän ja voit noutaa ne seuraavan kerran kun tulet rinteeseen tai ladulle. Maksun voit suorittaa joko etukäteen tai suksia noudettaessa.

Legendaksi muodostuneen suksihuollon huippuammattilaisen Kari Rantalaisen ja hänen liiketoimintansa Timanttikantti Oy on siirtynyt  Oy Skimac Ab:lle. Timanttikantti sijaitsee Skimacin laajennetuissa liiketiloissa Messilässä. Skimac Oy on samalla tehnyt merkittävän investoinnin hankkimalla italialaisen Svecom SKI:n uusimmat huoltokoneet, jotka takaavat huippulaadun kaikkien hiihtolajien suksiin. Kari ”Kapo” Rantalainen vastaa huoltopalvelun liiketoiminnasta. Skimac Oy:n Timanttikantti palvelee sekä suomalaisia että ulkolaisia hiihtäjiä, seuroja ja maajoukkueita. SkiMac suksihuolto sijaitsee noin kymmenen minuutin matkan päässä Lahden keskustasta, Messilän lumikeskuksessa.

Kapo aloittanut suksienhuollon, ole siis suoraan yhteydessä Kapoon!

Tiedustelut ja huoltovaraukset: Kapo Rantalainen, kapo@skimac.com, 0400 910 334

Laskettelusuksien voitelu ja huolto Messilässä

Lumilaudan voitelu ja huolto Messilässä

Maastohiihtosuksien voitelu ja huolto Messilässä

Mäkihyppysuksien voitelu ja huolto Messilässä

USEIN KYSYTTYÄ

Vastauksia usein kysyttyihin välinehuoltoon liittyviin kysymyksiin:
Huollamme sukset siinä järjestyksessä kuin ne meille tulevat. Osaamme kuitenkin antaa arvion tunnin tarkkuudella, koska välineesi ovat valmiina

Voi, ja kannattaa varata! Parhaiten se käy soittamalla suoraan huoltomiehelle eli Kapolle 0400 910334.

Kun tuot suksesi huoltoon, ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa opastaa sinua oikean huollon valitsemisessa.

Voit, tai sitä seuraavana. Jättäessäsi välineet huoltoon, voidaan sopia sinulle parhaiten sopiva päivä, jolloin pääset hakemaan välineet pois huollosta.