AVOINNA MESSILÄN RINTEIDEN AUKIOLOAIKOJEN MUKAISESTI, AVAUTUEN 30 MINUUTTIA ENNEN RINTEITÄ. OHEISESTA LINKISTÄ VOITTE TARKISTAA RINTEIDEN AUKIOLOAJAT: messila.fi/messilan-rinteet/rinnetiedot/paivittaiset-rinnetiedot
SkiMac Messilä logo

SKIMAC MESSILÄ

Täyden palvelun välinevuokraamo Messilässä – Välinevuokraus, suksihuolto & shop

SkiMac Messilä on täyden palvelun vuokraamo Messilässä. Löydät meiltä suksihuollon, myymälän, sekä tasokkaat vuokravälineet talvilajeihin.

Messilän pääparkkipaikan vieressä sijaitsevasta vuokraamostamme vuokraat laadukkaat ja huolletut talviurheiluvälineet maastohiihtoon, lasketteluun, lumilautailuun ja telemarkiin.

Huollamme laskettelusukset, lumilaudat ja maastohiihtosukset. Maailmanluokan suksihuoltomme pitää kunnia-asiana, että välineesi palaavat huollosta usein jopa paremmassa kunnossa kuin uutena. Järjestämme myös testipäiviä, jolloin pääset kokeilemaan uutuuksia niin rinteessä kuin murtsikkaladullakin.

Olemme avoinna Messilän laskettelurinteiden aukioloaikojen mukaan (avaamme 30 minuuttia ennen rinteiden avautumista).

TUTUSTU PALVELUIHIN

LAADUKKAAT JA HUOLLETUT VÄLINEET RINTEESEEN JA LADULLE

SKIMAC VÄLINEVUOKRAAMO

SkiMac Messilä on täyden palvelun vuokraamo Messilän laskettelukeskuksessa. Palvelualtis ja koulutettu henkilökuntamme opastaa valitsemaan sopivat välineet niin aloitteleville kuin kokeneillekin laskijoille. Suuren välinekapasiteetin ansiosta voimme palvella suuretkin ryhmät nopeasti.Voit maksaa vuokrauksen käteisellä, Debit- ja Credit-korteilla (Visa Electron, Visa, Mastercard, Amex ja Diners Club), sekä Edenred-, ePassi-, Eazybreak- ja Smartum-liikuntaseteleillä (myös mobiilimaksuina).


VUOKRAAMO

AMMATTILAISEN HUOLTAMAT SUKSET RINTEESEEN JA LADULLE

Suksihuolto Messilässä

SkiMac Messilässä huollamme laskettelusukset, lumilaudat ja maastohiihtosukset – ripeästi ja ammattitaidolla. Saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua, ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan välineillesi parhaiten sopivan huollon.

Maailmanluokan suksihuoltomme pitää kunnia-asiana, että välineesi palaavat huollosta usein jopa paremmassa kunnossa kuin uutena. Käytämme huollossamme tasokkaita kotimaisia Vauhti Speed Wax -voiteita.
Saat huollon vastaanoton yhteydessä vastakuitin, jota näyttämällä luovutamme huolletut välineet takaisin. Voimme myös säilyttää välineitä huollon jälkeen muutaman päivän ja voit noutaa ne seuraavan kerran kun tulet rinteeseen tai ladulle. Maksun voit suorittaa joko etukäteen tai suksia noudettaessa.


SUKSIHUOLTO

VARUSTEET, TARVIKKEET JA VOITEET

SKIMAC MESSILÄ SHOPISTA

SkiMac Messilän myymälä toimii vuokraamon yhteydessä. Skimac Shopista hankit kätevästi kaiken mitä unohdit ottaa mukaan – ja paljon muuta. Sesongeittain vaihtuvasta valikoimastamme löydät mm. pipot, kypärähuput, hansikkaat ja lasit.
Lisäksi valikoimaamme kuuluu aina laaja valikoima kotimaisen Vauhti Speed Waxin voiteita ja voitelutarvikkeita.


MESSILÄ SHOP

LÖYDÄT MEIDÄT MESSILÄN YTIMESTÄ PÄÄPARKKIPAIKAN VIERESTÄ

TERVETULOA SKIMAC MESSILÄÄN!

Skimac Messilä sijaitsee Messilän laskettelukeskuksen ytimessä, pääparkkipaikan ja lipunmyyntipisteen vieressä. Tervetuloa Messilään!
Messilän rinnekartta

OTA YHTEYTTÄ