Toukokuu suljettu. Ryhmät yhteydenotto spostiin: tahko@skimac.fi Avaamme kesäkauteen 3.6.2024 klo: 10.00.
SkiMac Tahko logo

SKIMAC TIROLISTA SUKSET HUIPPUKUNTOON – RINTEESEEN JA LADULLE

SkiMac suksihuolto Tahkolla

SkiMac suksihuolto Tahkolla huoltaa laskettelusukset, lumilaudat ja maastohiihtosukset. – ripeästi ja ammattitaidolla. Saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua, ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan välineillesi parhaiten sopivan huollon. Ammattitaitoinen ja palvelualtis huoltohenkilöstömme pitää kunnia-asiana, että välineesi palaavat huollosta entistä ehompana – usein jopa paremmassa kunnossa kuin uutena. Käytämme huollossamme tasokkaita kotimaisia Vauhti Speed Wax -voiteita ja laadukkaita itävaltalaisia Wintersteiger-huoltorobotteja, jotka voidaan sähköisesti ohjelmoida tekemään asiakkaan vaatimusten mukaista jälkeä.

Laskettelusuksien voitelu ja huolto Tahkolla

Lumilaudan voitelu ja huolto Tahkolla

Maastohiihtosuksien voitelu ja huolto Tahkolla

Luistovoitelu

Pitovoitelu

Suksien hionta

USEIN KYSYTTYÄ

Vastauksia usein kysyttyihin välinehuoltoon liittyviin kysymyksiin:
Huollamme sukset siinä järjestyksessä kuin ne meille tulevat. Osaamme kuitenkin antaa arvion tunnin tarkkuudella, koska välineesi ovat valmiina
Emme valitettavasti voi ottaa huoltoja jonoon. Suksien huoltotilanne elää jatkuvasti ruuhkan mukaan ja haluamme pitää lupauksemme huollon valmistumisen ajankohdasta.
Kun tuot suksesi huoltoon, ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa opastaa sinua oikean huollon valitsemisessa.
Kyllä voi! Voimme säilyttää suksiasi huollon jälkeen yön yli, mikäli tulet vasta aamulla rinteeseen.
Pyrimme siihen, että illalla ennen klo 17 tuotujen välineiden perushuollot olisivat valmiina seuraavana aamuna. Viiden jälkeen tuodut välineet pitäisi olla laskukunnossa seuraavana päivänä klo 12 mennessä. Kiireisimpänä sesonkiaikana nämä aikarajat voivat valitettavasti venähtää. Varmimman vastauksen saat tapauskohtaisesti kysymällä asiaa henkilökunnalta.