Toukokuu suljettu. Ryhmät yhteydenotto spostiin: tahko@skimac.fi Avaamme kesäkauteen 3.6.2024 klo: 10.00.
SkiMac Tahko logo

SkiMac Tirol Tahko

Täyden palvelun välinevuokraamo Tahkolla – vuokraus, suksihuolto & shop

SkiMac Tirol Tahko on täyden palvelun vuokraamo Tahkolla. Löydät meiltä tasokkaat vuokravälineet talvella ja kesällä, ammattitaitoisen suksihuollon, sekä myymälän.

Talvisin löydät meiltä talviurheiluvälineet maastohiihtoon, lasketteluun ja lumilautailuun, sekä sähköpyörät talvipyöräilyyn. Kesällä vuokraamme laadukkaat maastopyörät ja täysjoustosähköpyörät, sekä SUP-laudat ja soutuveneet.

Ammattitaitoinen suksihuoltomme huoltaa laskettelusukset, lumilaudat ja maastohiihtosukset. Meille hyvin huolletut välineet on kunnia-asia ja saat meillä aina henkilökohtaista palvelua. Järjestämme myös testipäiviä, jolloin pääset kokeilemaan uutuuksia niin rinteessä kuin ladullakin.

Myymälästä löydät kätevästi kaiken mitä unohdit ottaa mukaan – ja paljon muuta. Tahkon parhaasta valikoimasta löydät laskettelu- ja hiihtovälineiden lisäksi mm. pipot, kypärähuput, hansikkaat, lasit ja kypärät, sekä monipuolisesti vaatteita liikuntaan ja vapaa-aikaan. 

Sustainable Travel Finland logo
SkiMac Tahkolle on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Olemme jo vuosia kehittäneet toimintaamme energiatehokkaammaksi ja vastuullisemmaksi. Kierrättäminen kuuluu ydinarvoihimme ja mietimme tarkkaan muita mahdollisuuksia ennen uuden hankkimista. Haluamme säästää luontoa ja resursseja tuleville sukupolville.

VUOKRAA VÄLINEET KESÄ- JA TALVIAKTIVITEETTEIHIN

SKIMAC VÄLINEVUOKRAAMO

Palvelualtis ja koulutettu henkilökuntamme opastaa valitsemaan sopivat välineet niin aloitteleville kuin kokeneillekin laskijoille. Suuren välinekapasiteetin ansiosta voimme palvella suuretkin ryhmät nopeasti. Kesäkaudella vuokraamme myös maastopyörät ja täysjoustosähköpyörät, sekä SUP-laudat ja soutuveneet. Myös lumisille pyöräpoluille meiltä löytyy tasokasta kalustoa – sähköavustuksella ja ilman.

Voit maksaa vuokrauksen käteisellä, Debit- ja Credit-korteilla (Visa Electron, Visa, Mastercard, ja Diners Club), sekä Edenred-, ePassi-, Eazybreak-, Tyky- ja Smartum-liikuntaeduilla.

Toukokuu suljettu. Ryhmät yhteydenotto spostiin: tahko@skimac.fi Avaamme kesäkauteen 3.6.2024 klo:10.00.

Tästä pääset Online varaamoon: https://rentle.store/skimac/shop

AMMATTILAISEN HUOLTAMAT SUKSET RINTEESEEN JA LADULLE

SUKSIHUOLTO TAHKOLLA

SkiMac Tirolissa huollamme laskettelusukset, lumilaudat ja maastohiihtosukset – ripeästi ja ammattitaidolla. Saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua, ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan välineillesi parhaiten sopivan huollon.

Ammattitaitoinen ja palvelualtis huoltohenkilöstömme pitää kunnia-asiana, että välineesi palaavat huollosta entistä ehompana – usein jopa paremmassa kunnossa kuin uutena. Käytämme huollossamme tasokkaita kotimaisia Vauhti Speed Wax -voiteita.

Saat huollon vastaanoton yhteydessä vastakuitin, jota näyttämällä luovutamme huolletut välineet takaisin. Voimme myös säilyttää välineitä huollon jälkeen yön, ja voit noutaa ne aamulla kun tulet rinteeseen tai ladulle. Maksun voit suorittaa joko etukäteen tai suksia noudettaessa.

VARUSTEET, VAATTEET JA TARVIKKEET

SKIMAC TAHKO SHOPISTA

SkiMac Tirolin myymälä toimii vuokraamon yhteydessä. Tirol Shopista löydät kätevästi kaiken mitä unohdit ottaa mukaan – ja paljon muuta. Tahkon parhaasta valikoimasta löydät laskettelu- ja hiihtovälineiden lisäksi mm. pipot, kypärähuput, hansikkaat, lasit ja kypärät, sekä monipuolisesti vaatteita liikuntaan ja vapaa-aikaan.
Tirol Shopin valikoima vaihtuu sesongeittain, ja löydät meiltä myös paljon tuotteita, joita ei muista kaupoista löydy. Lisäksi löydät meiltä aina laajan valikoiman kotimaisia Vauhti Speed Wax -voiteita ja voitelutarvikkeita.

TUTUSTU VUOKRAAMOON JA MYYMÄLÄÄN VIRTUAALISESTI

Klikkaa play ja astu sisään!

LAADUKKAILLA JA HUOLLETUILLA VÄLINEILLÄ PAREMPAA

VAPAA-AIKAA TAHKOLLA

Skimac Tirol sijaitsee aivan Tahkon ytimessä, ja pääsetkin meiltä suoraan rinteeseen laskemaan, ladulle hiihtämään, Tahkovuoren pyöräreitistöön polkemaan, sekä Syvärin vesistöön melomaan. Tahko tarjoaa jokaiselle jotakin ympäri vuoden – ota vapaa-ajastasi enemmän irti laadukkailla ja huolletuilla välineillä!

LÖYDÄT MEIDÄT TAHKON YTIMESTÄ PÄÄHISSIASEMAN VIERESTÄ

TERVETULOA SKIMAC TIROLIIN!

Löydät SkiMac Tirol Tahkon vuokraamon, huollon ja myymälän heti Tahkonlahden sillan jälkeen oikealta; päähissiaseman vierestä ja Tahkon portaiden juurelta. Pääsetkin meiltä suoraan rinteeseen ja olet heti Tahkon upeimpien pyörä- ja vaellusreittien äärellä. Murtsikkalatuverkostokin lähtee vain lyhyen kävelymatkan päässä meistä. Tervetuloa Tahkolle ja SkiMac Tiroliin!

Tahkon rinnekartta, kesä

Copyright: HS-Visual Art, Hannu Sievilä