AVOINNA MESSILÄN RINTEIDEN AUKIOLOAIKOJEN MUKAISESTI, AVAUTUEN 30 MINUUTTIA ENNEN RINTEITÄ. OHEISESTA LINKISTÄ VOITTE TARKISTAA RINTEIDEN AUKIOLOAJAT: messila.fi/messilan-rinteet/rinnetiedot/paivittaiset-rinnetiedot
SkiMac Messilä logo

LAADUKKAAT JA HUOLLETUT VÄLINEET RINTEESEEN JA LADULLE

SkiMac on palveleva
SUKSIvuokraamo MESSILÄSSÄ

SkiMac Messilä on täyden palvelun suksivuokraamo Messilän laskettelukeskuksessa. Palvelualtis ja koulutettu henkilökuntamme opastaa valitsemaan sopivat välineet niin aloitteleville kuin kokeneillekin laskijoille. Suuren välinekapasiteetin ansiosta voimme palvella suuretkin ryhmät nopeasti. Voit maksaa vuokrauksen myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä Edenred-, ePassi-, Eazybreak- ja Smartum-liikuntaseteleillä (myös mobiilimaksuina).

Tutustu vuokrausohjeisiin jo ennakkoon – klikkaa alapuolen painiketta ja katso ohjevideo.

Laskettelusuksien vuokraus Messilässä

Vuokraamme laskettelusukset kaikille vasta-alkajista PRO-laskijoihin. Helposti lähestyttävien yleissuksien lisäksi tarjoamme kisakireät alppisukset, sekä New School -laskijoille laadukkaat Twintip-sukset. Kysy neuvoa asiantuntevalta henkilökunnaltamme mikä suksi sopii parhaiten laskutyylillesi ja tavoitteillesi. Löydät lisätietoa sopivien välineiden valinnasta myös tämän sivun alaosan UKK-osiosta. Voit katsoa lasketteluvälineiden vuokrahinnaston klikkaamalla tästä.

PRO-sukset

PRO-valikoimastamme löydät uusimmat rocker-sukset, monipuoliset all-mountain -sukset, sekä kisakireät erikois- ja suurpujottelusukset. Pro-suksien kunto on ammattihuoltomme ansiosta aina huippuluokkaa. Näiden suksien hintaryhmä on aina sama, joten voit vuokra-ajallasi kokeilla erilaisia malleja löytääksesi itsellesi oman unelmaparin!

Yleissukset

Vuokraamomme yleisimmin käytetty suksimalli Fischer Pro MTN on suunniteltu erityisesti vuokraamokäyttöön. Suksen suurpujottelumainen kääntösäde ja löysähkö kiertojäykkyys tekevät laskemisesta helppoa aloittelijoille. Nämä sukset soveltuvat turvalliseksi vaihtoehdoksi useimmille laskijoille.

Twintip-sukset

New School -laskijoille vuokraamomme tarjoaa vauhdikkaat ja kestävät Fischerin Twintip-sukset. Twintip-valikoimamme käsittää Fischerin Guru-, Maven-, Stunner Jr- ja Prodigy Jr -mallistojen sukset. Twintip-suksien pituudet ovat välillä 121 – 181 cm.

Laskettelumonot

Laadukkaat Fischer XTR -alppihiihtokengät on suunniteltu erityisesti vuokraamokäyttöön. Monon kestävät materiaalit ja monipuoliset säädöt tekevät laskupäivästä miellyttävän. Muistathan että laskettelukengän tulee olla täsmälleen jalkateräsi mittainen, jottei jalka pääse liikkumaan kengän sisällä. Kengän koot: EUR 26 – 49.

Kypärät ja sauvat

Toimimme turvallisuus edellä ja tarjoamme suksi- tai lautapaketin vuokraajalle laadukkaan Giron kypärän samaan hintaan. Sauvoissa luotamme uusiin One Wayn alppimalliston sauvoihin. Valikoimistamme löytyy myös PRO-tason laskettusauvat. Kypärät ja sauvat vuokrattavissa myös erikseen.

Lumilaudan vuokraus messilässä

Löydät vuokraamostamme laadukkaat Burtonin lumilaudat, lumilautakengät ja -siteet. Kysy neuvoa asiantuntevalta henkilökunnaltamme mikä lumilauta sopii parhaiten sinun laskutyylillesi. Löydät lisätietoa sopivien välineiden valinnasta myös tämän sivun alaosan UKK-osiosta. Voit katsoa lasketteluvälineiden vuokrahinnaston klikkaamalla tästä

Lumilaudat

Luotamme laadukkaisiin Burtonin lumilautoihin. Lumilaudan tulee olla 15 – 25 cm laskijaa lyhyempi. Mitä lyhyempi lauta, sitä helpompi sillä on kääntyä, myös hiljaisessa vauhdissa. Lautojen pituudet: 80 cm – 174 cm

Lumilautakengät

Vuokraamomme käyttää Burtonin pehmeitä lumilautakenkiä. Huomioithan kenkää sovittaessa, että sen tulee olla jalkaan sopivan napakka, ettei jalkaterä pääse liikkumaan kengän sisällä. Kenkien koot: EUR 30 – 49.

Lumilautasiteet

Käytämme vuokraamokäytössä turvallisia ja helppokäyttöisiä Burton-lumilautasiteitä.

Maastohiihtosuksien
vuokraus Messilässä

Voit vuokrata meiltä välineet myös Messilän laduille, jotka lähtevät vain lyhyen kävelymatkan päässä vuokraamostamme. Vuokraamme maastohiihtovälineet perinteiseen ja vapaaseen tyyliin, aikuisille ja lapsille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan sinulle sopivimmat välineet, ja tarjoamme aina käyttöösi juuri voidellun suksiparin. Voit katsoa maastohiihtovälineiden vuokrahinnaston klikkaamalla tästä

Perinteisen sukset

Vuokraamme perinteiseen hiihtotyyliin huippulaadukkaat Fischer Twin Skin Race -pitokarvasukset Turnamic-siteillä. Voitelemme sukset jokaiselle vuokraajalle kelin mukaisesti.

Luistelusukset

Vuokraamme vapaaseen hiihtotyyliin huippulaadukkaat Fischerin luisteluhiihtosukset Turnamic-siteillä. Voitelemme sukset jokaiselle vuokraajalle kelin mukaisesti.

Monot ja sauvat

Vuokraamme hyvin istuvat Fischer RC3 Classic- ja Skate-monot perinteiseen ja luisteluhiihtoon. Suksipakettiin kuuluu myös jäykät ja kevyet One Way-/Fischer-maastohiihtosauvat.

Vuokraamon hinnasto

Voit vuokrata välineet käyttöösi kolmeksi tunniksi, kuudeksi tunniksi tai koko päiväksi. Tarjoamme vuokrauksen lisäpäivät alennettuun hintaan. Lisäksi arkiaamut 12.00-16.00 ja arki-illat 16.00-20.00 kolmen tunnin hinnalla, sekä maanantaisin ja torstaisin nyt iltatarjouksena aikuisten setti vain 20€ ja lasten setti 15€ (16.00-20.00)(Ei voimassa arkipyhinä, joululomalla ja viikoilla 8 ja 9). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Lasketteluvälineet – Standard

VUOKRA-AJAT: 3H / 6H / KOKO PÄIVÄ / LISÄPÄIVÄ

Lasketteluvälineet – Pro / TWINTIP

VUOKRA-AJAT: 3H / 6H / KOKO PÄIVÄ / LISÄPÄIVÄ

Lasketteluvälineet – Lapset 0-11v

VUOKRA-AJAT: 3H / 6H / KOKO PÄIVÄ / LISÄPÄIVÄ

Muut välineet rinteeseen

VUOKRA-AJAT: 3H / 6H / KOKO PÄIVÄ / LISÄPÄIVÄ

Maastohiihtovälineet

VUOKRA-AJAT: 3H / 6H / KOKO PÄIVÄ / LISÄPÄIVÄ

USEIN KYSYTTYÄ

Vastauksia usein kysyttyihin välinevuokraukseen liittyviin kysymyksiin:

Kyllä voi! Liikunta- ja kulttuuriseteleistä meillä käy Edenred, ePassi, TyKy ja Smartum.

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole tiloja ottaa välineitä säilytykseen yön ajaksi.

Messilän Skimac vuokraamossa on lipunmyyntipiste, josta voi ostaa hissiliput. Messilän nettikaupasta ostetut liput pitää kuitenkin lunastaa piha-alueella sijaitsevasta päälipunmyynnistä.

Ei voi, vuokraus maksetaan välineitä palauttaessa, käytetyn ajan mukaan.

Omat tavarat kannattaa viedä tallin Bistron lukollisiin säilytyslokeroihin. Laskupäivän ajaksi omat kengät voi jättää vuokrattujen monojen paikalle hyllyyn.

Muistathan että olet vastuussa vuokraamistasi välineistä. Käsittele niitä siis kuin omiasi. Välineiden käyttäminen on sallittua ainoastaan niille tarkoitetuilla suorituspaikoilla. Mikäli välineet katoavat tai vahingoittuvat, olet velvollinen korvaamaan aiheutuneen vahingon tai katoamisen. Allekirjoittamalla välinevuokrasopimuksen sitoudut noudattamaan Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen välinevuokraamoiden sopimusehtoja.

Käteisen lisäksi välinevuokraukseen käyvät maksuvälineenä Debit- ja Credit-kortit; Visa Electron, Visa, Mastercard, Amex ja Diners Club. Voit maksaa vuokrauksen myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä Edenred-, ePassi-, Eazybreak- ja Smartum-liikuntaseteleillä (myös mobiilimaksuina). käyvät myös välinevuokraukseen.

Jotta kengän laskuominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa, tulee kengän käytännössä tuntua suorassa seistessä aina ”aavistuksen pieneltä”. Oikeaoppisessa laskuasennossa nojataan eteenpäin, jolloin kantapää vetäytyy kengässä taaksepäin ja vapauttaa tällöin tilaa varpaille. Tärkeintä istuvuuden kanssa on, että kantapää ei pääse liikaa liikkumaan kengässä ylöspäin.